DRIVR

SlideShow: Best of Lamborghini Grande Giro

thumbVorige week vierde Automobile Lamborghini SpA zijn jubileum met de veelbesproken Grande Giro. Een groots opgezette tocht doorheen Italië die een colonne van honderden Lambo’s van over de hele wereld in zeven dagen tijd van Milaan naar Lamborghini’s thuisstad Sant’Agata Bolognese bracht. Goed voor vier kilometer briesende stieren, hemelse geluiden en spectaculaire beelden. En als kers op de taart pakten de Italianen uit met de indrukwekkende Egoista.

Share Button

2 Responses

 1. Ken Divjak says:

  Betrapt!

  Als in de Espada die ook in onze Premier Mai-FotoSpecial figureert:

  Het leven is blijkbaar goed als je een gele Espada op stal hebt…!

 2. Pieter Ameye says:

  Gelukkig zijn er ook bewegende beelden:

  Dag 1

  Dag 2

  Dag 3

  Dag 4

Leave a Reply