DRIVR

Trailer: Comedians in Cars Getting Coffee Seizoen 2

thumb_ccc2Vorig jaar heb ik mij mateloos geërgerd aan het feit dat Comedians in Cars Getting Coffee een zonefilter had op YouTube. Met andere woorden: de Amerikanen konden de afleveringen naar believen bekijken en verspreiden, terwijl wij om marketingredenen enkel op de onhandige homepage terecht konden. En toch prijs ik het tweede seizoen van Seinfeld’s koffieklets met een wolkje octaan zonder meer aan. Kan je nagaan hoe goed de reeks wel niet moet zijn…

De mengeling van #CCC is onderhand bekend: Seinfeld chartert een oogstrelende klassieker om een bevriend comedian op te pikken en een goede mok koffie mee te gaan drinken. Ditmaal van dienst zijn Gad Elmaleh, David Letterman, Seth Meyers, Don Rickles, Chris Rock, en Sarah Silverman terwijl de bolides er beduidend exclusiever op geworden zijn. Het staat dan ook buiten kijf dat dit wederom van de ideale begeleider wordt voor die zomerse weekendcroissant en  – hoe kan het ook anders – eerste koffie van de dag. Ook al zullen we de afleveringen hier wederom niet wekelijks kunnen toevoegen. Hou onze Twitter alvast in de gaten vanaf 13 juni voor updates!

Share Button

2 Responses

  1. Pieter Ameye says:

    Seizoen 2 brengt in ieder geval al een Miura met zich mee!

  2. Pieter Ameye says:

    De eerste aflevering is een feit. Seinfeld neemt Sarah Silverman mee in een E-type

    http://comediansincarsgettingcoffee.com/sarah-silverman-i-m-going-to-change-your-life-forever

Leave a Reply