DRIVR

Video: Full Throttle – A Blast from The Past

thumb_kidstontimbirkinAls dit de richting is die online octaanvideo’s uitgaan, dan mogen klassieke productiehuizen alvast hun bast beginnen nat te maken. Want toen ik deze parel vanochtend bij het ontbijt bekeek, kon ik slechts één ding denken: dit is film. Van de kostumering over het scenario tot de cameravoering en de muziek – dit is zelfs beter dan wat Top Gear fabriceert. En dat allemaal door een bedrijf dat welgestelde collectioneurs adviseert. Droom gerust even weg.

Share Button

3 Responses

 1. JDM says:

  Verschrikkelijk saai!

  • Ken Divjak says:

   Onthaasten heet dat.

   • JDM says:

    Geweldig. Onthaasten en de titel luidt ‘Full Throttle’.
    Los daarvan – wat mij gaat het niet om het feit dat het traag gaat – is dit cinematografisch gewoon ondermaats. Mij doet het meer denken aan goedkope versie van een lifestyle sigarenreclame. Alleen jammer dat het totaal mislukt is. Catharsis?

    MAAR, gelukkig verschillen meningen van elkaar.

Leave a Reply