DRIVR

Video: Top Gear – Ferrari F12berlinetta

thumb_ferrarif12Meer dan eens heb ik mij afgevraagd waarom Top Gear altijd op die uitgemolken luchtmachtbasis blijft filmen. En meer dan eens ben ik tot de conclusie gekomen dat hun magic onderhand zo complex is om te creëren dat het alleen nog in een gecontroleerde omgeving kan. Aflevering twee van seizoen twintig bewijst gelukkig het tegendeel met één van de knapst gefilmde segmenten van de afgelopen seizoenen – op locatie nota bene. Kijk en geniet.

TIP: De clip waarvan sprake staat onder kopje ‘6’ en begint op 1:31:

Top Gear Series 20 Ep 2 (S20E02)

TIP²: Dit is niet de eerste keer dat we het camerawerk van de eilandbewoners loven.

Share Button

One Response

  1. heidekonijn says:

    Die sprong met die F12 staat ook voor altijd in mijn visueel geheugen. JC op zijn best en de reden waarom we allemaal kijken. (in tegenstelling tot het gedoe met auto’s ombouwen tot zeilboten en dergelijke).

Leave a Reply