DRIVR

Autoreclame comme il faut: “Hands”, door Honda

thumbDat ze bij Honda heus wel weten hoe een fijne brok promotie in elkaar te schroeven bewijst het verleden. Zo werd de Britse Rube Goldberg-achtige Accord-commercial getiteld ‘The Cog‘ (of het radertje voor u en ik), een tijdje geleden nog verkozen tot beste autoreclame ooit. Maar ook de nieuwe ‘Hands‘ is een absoluut meesterwerk dat slimme CGI combineert met Honda’s roemruchtige geschiedenis en toekomst. En dat op kinderlijk eenvoudige wijze. 10 op 10 wat ons betreft!

Share Button

3 Responses

 1. Pieter Ameye says:

  Voor diegene die het radartje nog niet zouden gezien hebben:

 2. Mee says:

  Inderdaad weer een schitterend reclame!

 3. JDM says:

  Weet je, Honda’s zijn net als deze reclamespots: vernieuwend, mooi, fijn, leuk, aangenaam, bijzonder, …
  You only meet nice people on(in) a Honda.
  I (f*cking) love (all) my Honda(‘s)!

Leave a Reply