DRIVR

Video: Lamborghini Miura SV – The Reunion

thumbOp 5 september was het exact 40 jaar geleden dat Valentino Balboni zijn allereerste testrit maakte achter het stuur van een zwarte Lamborghini Miura SV. Na een meticuleuze en 18 maanden durende restauratie komen beide nu opnieuw samen, en bezoeken ze de eerste eigenaar van ‘s werelds mooiste vierwieler. De emotionele reactie van Gianfranco Innocenti spreekt boekdelen. Had hij hem maar nooit ingeruild voor zijn opvolger Countach.

Share Button

4 Responses

  1. heidekonijn says:

    Probeer daar maar eens ongeroerd van te blijven.

  2. Thomas says:

    Dit is de pure passie voor auto’s die vandaag te vaak er niet meer is…

  3. Pascal Claeye says:

    Het is alsof hij zijn oude liefde , die destijds zijn hart gebroken heeft , heeft terug gevonden en zijn hart weerom doet sneller slaan …

Leave a Reply