DRIVR

Slideshow:
Door IJsland per Super-Defender (Marc Van Linden)

thumb_slideshowijslandHet gebeurt niet elke dag dat een vriend van het DRIVR-huis een roadtrip door IJsland maakt. Dat-ie daarvoor – samen met nog drie anderen – ook nog eens een tot de tanden geprepareerde Land Rover Defender uitkiest én het talent heeft om de hele trip in sprekende beelden te vatten, dat is al helemaal uitzonderlijk. En toch is dat precies wat Marc Van Linden voor ons gedaan heeft, waarvan in 30 wondermooie foto’s akte na de sprong.

[Copyright Photos: Marc Van Linden]

Share Button

5 Responses

 1. Mark says:

  Werkelijk prachtige foto’s van een droomreis!

 2. Gerd Moors says:

  Knappe en sterke foto’s;
  vorig jaar (rond deze tijd) een gelijkaardige tocht gemaakt door IJsland.
  Is vast en zeker de moeite!
  Alleen… we beschikten niet over Super-Defenders maar de (veel) kleinere RAV4… met soms alle gevolgen van dien in het binnenland. 😉

 3. Stijn says:

  Prachtig!

 4. Ken Divjak says:

  Dat moet er dan ongeveer zo uitgezien hebben, Marc?

 5. Marc Van Linden says:

  inderdaad Ken, het is alsof ze ons gefilmd hebben. Met onze eerste Defender hebben we wel in panne gestaan, deze had reeds 120.000 (zware) kilometers op de teller, en door de grote wielen (37 inch) was een wiellager helemaal uitgelopen. Onze tweede defender had 38 inch wielen, maar was jonger. Op die Defenders is de airco afgekoppeld, en wordt gebruikt om de banden terug op druk te zetten nadat ze werden afgelaten voor het rijden op zwaar terrein.

Leave a Reply