DRIVR

DRIVR-Video: Toyota Yaris WRC – Ken Divjak

thumb2_videotoyotayariswrcHet moge duidelijk wezen dat we bij DRIVR gebeten zijn door de rallymicrobe. Dus toen Toyota langs zijn neus weg meldde dat het misschien nog een perszitje vrij had voor de Sardische manche van het wereldkampioenschap, grepen we die kans met beide handen (vol GoPro’s). Na ons fotoverslag van Corsica is het dus nu tijd voor een videoverslag uit Sardinië, getekend Toyota Gazoo Racing.

[Met dank aan Toyota België en Gazoo Racing]

Share Button

One Response

  1. Bert Claes says:

    Dikke thumbs up voor deze videorepo, Ken! Klopt volledig wat je zegt, een WRC-rally volgen met eigen transport is niet evident en vergt de nodige voorbereiding. Anders mis je de mooiste proeven en rijd je regelmatig doelloos rond, al is dat geen straf in prachtige landschappen zoals deze 🙂

Leave a Reply