DRIVR

Edito: DRIVR 2.0 (komt eraan!)

Genoeg teruggeblikt, tijd om vooruit te kijken. Naar de komende maanden, die voor DRIVR zeker zo belangrijker gaan worden als de lanceringsperiode van 2009. Toen gaven we de term ‘blog’ een nieuwe inhoud, vandaag ambiëren we niets minder dan een volwaardig automedium. Beschouw het nakende redesign dan ook als een bewuste professionalisering, die de R van DRIVR weer gloedrood doet kleuren.

IMG_20180102_133812

Gaat de inhoud van dit medium dan drastisch veranderen? In de basis alvast niet. We gaan nog steeds op zoek naar onderwerpen die niet overal te lezen vallen, maar doen dat wel frequenter en vullen die voortaan aan met korte nieuwsberichten om van DRIVR een one-stop octaanshop te maken – althans in het Nederlands. En nu we het toch over talen hebben: een samenwerkingsverband met onze evenknie in Wallonië staat eveneens in de steigers, waardoor ons bereik groter en de draagwijdte van onze reportages breder wordt.

Tegelijkertijd moet DRIVR meer Gentleman DRIVR worden, door randtopics te belichten die de meeste liefhebbers ook na aan het hart liggen. Zoals er zijn: reizen, roadtrips, classic lifestyle, horloges, in-car stereo en ga zo nog maar een raakpunt of elfendertig door. Al die onderwerpen zaten al een beetje in DRIVR 1.0, maar zullen dankzij het nieuwe design – dat nog meer ruimte biedt aan topfotografie – beter tot uiting komen en interactief op verschillende platformen te genieten vallen. Een herwaardering van onze social mediakanalen hoort daar ook bij, evenals live-verslaggeving vanop events en lanceringen.

Kortom: iedereen die iets/veel meer aan auto’s heeft dan puur transport, zal bij ons aan zijn trekken komen. En wie is de man die dat allemaal in goede banen gaat leiden? De enige ons bekende DRIVR die Italiaanse designschoenen boven een stel sneakers verkiest: oudgediende Pieter Ameye, die deze site in het verleden al eens van topcontent voorzag en de uitbouw op alle vlakken gaat coördineren. Samen met onze vaste auteurs, fotografen en ondergetekende in de rol van freelancer/videomaker moet dat volstaan om DRIVR naar de top van het digitale autolandschap in Vlaanderen te loodsen.

Op een dwars 2018,

Ken Divjak, oprichter DRIVR.be

Share Button

6 Responses

 1. Duckie 'RS says:

  Succes en B’enieuwd…

 2. Stijn says:

  Mooi mooi!

 3. Abdel says:

  Misschien ook een app lanceren?

  • Ken Divjak says:

   De nieuwe site zal helemaal responsive zijn, dus op alle toestellen en formats correct en gebruiskvriendelijk functioneren.

   Als een app daar nog iets aan kan toevoegen (op iPad bijvoorbeeld), dan bekijken we die mogelijkheden graag eens!

Leave a Reply