DRIVR

Patina: Automotive Web-TV (van eigen bodem)

thumb_patinaJe ziet het nog aan de intro van onze Petrolicious-post: we volgen het Amerikaanse videocollectief al sinds het nog onder de naam Depth of Speed opereerde, nu een jaar of 6 geleden. Sindsdien hebben we geen vijf afleveringen (van de nochtans wekelijkse video’s) gemist, om de eenvoudige reden dat niemand dermate lang en bovendien consequent zoveel kwaliteit biedt op het www. En dan staat Patina plots voor de deur: een Belgisch duo dat precies hetzelfde ambieert. De vliegende start is alvast goed genomen!

PATINA is a YouTube channel celebrating automotive culture. We explore and share unique stories that go beyond the vehicle with people at their core – www.thisispatina.com

Geef ze de thumbs-up op YouTube . En als je dan daar bent, bezoek ons kanaal ook even!

Share Button

Leave a Reply