Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Geen idee hoe het met úw mannelijkheid gesteld is, maar ik word zowat krankzinnig van overvolle Zara’s, H&M’s en weet-ik-wat-nog-allemaals. In die mate zelfs dat de beslissing gevallen is om komaf te maken met de kledingshel en exclusief online te gaan shoppen. Het enige wat ik daarvoor nodig heb, zijn de beste adressen voor T-Shirts, en als het even kan die met een grondige octaaninslag zoals hiernaast getoond. Kent u dus een site, buur, camionchauffeur of beurs waar de benzineprints weelderig tieren, zwier ze dan in de comments en help mij aan een nieuwe garderobe! Miss Djivy dankt u.

[Foto: SlickAttire]