Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zoals ik eind 2006 al schreef:

De tijdsgeest wil dat jan modaal elke vijf à zeven jaar van auto wisselt – ‘om er toch nog iets voor te krijgen’. Maar is dat wel zo’n goed idee? Ben je echt beter af met die superdeal van een gelikte verkoper of doen 20 ruggen gewoon minder pijn als je er mits overname maar 10 hoeft te betalen? Voor 10.000€ koop je immers heel wat ruitenwissers, banden en weet ik wat nog allemaal stukgaat aan de rossen van tegenwoordig. Is het daarom niet beter om één degelijke wagen in huis te halen voor de rest van je dagen?

Duidelijk wel volgens Matteo Ferrari, want die ging voor zijn fotoreeks Automotive Monogamy op zoek naar hondstrouwe bestuurders die altijd bij hun eerste liefde gebleven zijn. En dat resulteerde in de formidastische fotoreeks hieronder:

[Photos: Matteo Ferrari]