Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bij momenten is het schitterend om Belg te zijn. Bijvoorbeeld wanneer je op een zwoele zomeravond wat exclusief beeldmateriaal uit 1988 mag ontdekken, gedraaid op het Isle of Man tijdens de jaarlijkse Manx-rally. Stuurheld van dienst is onze hoogsteigen Patrick Snijers die de concurrentie (waaronder een jonge Colin McRae) op een hoopje rijdt in zijn door Prodrive geprepareerde BMW E30 M3. En geen vierwielaandrijving noch clevere differentiëlen in 1988… De Britse commentator werd er zowaar lyrisch van:

Foreign drivers are generally taught thought not to enjoy the fast, narrow, twisting tarmac-stages so typical of the Manx. Snijers was clearly the exception, and the rest of the field were unable to make any in-roads on his lead. Just watch this for a breathtaking display of forcible driving.

[Foto: PatrickSnijers.com]