Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Genoeg gezeverd: 90% van de internauten gebruikt een BitTorrent-cliënt. Daarmee download je vliegensvlug programma’s en cd’s zonder ervoor te betalen. Maar is dat wel legaal? Volgens de letter van de wet niet. Al weerhoudt dat de BBC er niet van om de kijkcijfers van Top Gear met “ettelijke miljoenen downloads” te vermeerderen. Trek die logica verder en Fifth Gear – dat enkel op het Britse Channel Five verschijnt – is het torrentprogramma bij uitstek, zeker nu de traditionele circuitduels vervangen zijn door rondetijden op een Belgisch aandoend betonparcours. Tijd om die zwaarverdiende euro’s op te hoesten en in te zetten op de achterwielaandreven Honda S2000GT (niet voor België) of de voorwielaangedreven Civic Mugen RR (evenmin voor België). Doeme toch!

Share Button