Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

O wat heb ik mij moeten inhouden om hier geen ‘Ken je Klassiekers in Beeld’ van te maken. Dat zou immers falikant ingaan tegen de roeping van het Prototyp Museum te Hamburg, namelijk ongekende (en waarschijnlijk ook onbetaalbare) voorvaderen van tijdloze klassiekers onder één dak verzamelen. Zoals er zijn: de Volkhart V2 Sagitta van hierboven, de Porsche 356 Gmünd, het VW Experimental Vehicle en ga zo nog maar een tijdslijn door. Een prachtige online tijdslijn meer bepaald, met meer ontdekkingen dan Vasco Da Gamma op zijn kerfestok heeft. Rij 1000km en je kan de prototypes zelfs eigenmondig bekwijlen, want ze staan stuk voor stuk opgebaard in een eclectisch museum te Hamburg. Zat ik niet aan een Belgische opdracht gekluisterd, ik zou er zo heenrijden en er een reportage aan wijden. Maar voorlopig blijft het hierbij.

[Waarvoor dank, Sjoerd]