Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ik weet het. Ik val in herhaling als ik jullie erop wijs dat Jeremy Clarkson naast Top Gear nog andere activiteiten heeft. Zijn column voor Times Online haalde ik immers eerder al aan, maar daarnaast presenteert Clarkson ook regelmatig interessante documentairereeksen voor de BBC. Motorworld, Car Years, Jeremy Clarkson Meets the Neighbours, ze zijn allen aan te raden. Maar geen ervan komt in de buurt van Speed, een serie uit 2001 over… snelheid. In de eerste aflevering wordt wetenschappelijk maar verstaanbaar uitgelegd hoe het komt dat sommigen onder ons snelheid en dus gevaar opzoeken, terwijl anderen het net trachten te vermijden. “When you are going very fast, you are essentially a very small mammal exciting yourself.” Verplicht kijkvoer dus voor alle speed freaks.