Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sacre Bleu! dit moet je horen: volgens Jean-Pierre Ploué (hoofd design van de PSA-groep) bestaat er een kans dat de GTbyCITROEN (de supersporter die speciaal voor Gran Turismo 5 werd gecreëerd) in productie gaat. Of beter: beperkt in productie, want Ploué liet zich nonchalant ontvallen dat er over een twintigtal exemplaren gespeculeerd wordt. In het spel gebruikt de showcar van 1500 kilo een 782pk sterke hybridemotor op benzine en waterstof, maar dat is misschien wat veel gevraagd van een concept waar momenteel slechts één exemplaar van bestaat. En dat ziet u hieronder in actie zoals vastgelegd door Citronista Laurent Nivalle, de huisfotograaf van de Double Chevron: