Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Met de sneeuw in het land is er geen ontkomen meer aan: ieder automedium presenteert deze week oersaaie rijtips om het groezeligste aller seizoenen veilig te doorstaan. Alleen kan je winterbanden en ijskrabbers bezwaarlijk Rock ‘n’ Roll noemen… Want wat een fervent octaanliefhebber écht wil weten, is hoe je op de gladde ondergrond perfecte drifts uit je stuur tovert zonder in het decor te belanden – of je nu met een voorwiel- of achterwielaandrijver onderweg bent. Tijd om de fetisjisten van Drivers Republic aan het woord te laten:

Wintertip 1: Lift-off overstuur met een Renault Clio RS Cup

Wintertip 2: Power-on overstuur met een E39 BMW M5

Djivy.be, uw steun en toeverlaat in koude tijden vol sneeuw en gepekeld zout.