Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

En of de criticasters ons voor gek verklaren. “Een webzine lanceren in volle recessie – jullie hebben zeker nooit economie gehad?” Wel gehad, nooit gevolgd” is het correcte antwoord. In tussentijd beroepen we ons op het Chinese woord voor ‘crisis’ dat uit twee tekens bestaat: eentje om het gevaar te symboliseren, en een ander voor de bijhorende opportuniteit. En kijk eens hoever de gele mannetjes ondertussen staan.

Een lang geleefde passie zet je ook niet zomaar on-hold omdat de auto-industrie in moeilijkheden verkeert. Want of het nu professioneel (in de file) of recreationeel (in de Ardennen) is, rijden zullen we blijven. Met een beetje geluk komen we er zelfs wijzer uit zoals Lotus na de oliecrisis van 1973. Daarom biedt DRIVR vanaf heden een genietbare mix van Rijtests & Roadtrips over Columns & Klassiekers tot Video’s & Verslagen. Crisis of geen crisis.

Wat er exact op de planning staat, wil ik (natuurlijk) nog niet kwijt. Maar laat ons stellen dat het eerste Duel en al even geriskeerde Ring-Column duidelijke indicaties zijn van wat er nog volgt. Tenminste als onze IT”ers nog ooit van hun welverdiende rust op de Bahama’s terugkeren…

In tussentijd bereidt de al even murwe redactie zich voor op een luxueuze roadtrip naar Parijs terwijl de vliegtickets voor Zuid-Frankrijk al klaarliggen. En laat daar nu toevallig de initialen RS op staan…

Godspeed,

Ken Divjak.

PS: Mis geen letter dankzij de RSS-feed & RSS-comments. En out u gerust als groupie.