Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ruth & de CinquecentoIk werd altijd wagenziek. Achterin naar school voor ocharme een kwartier en ondergetekende hing door het raam met een groengele schijn op de wangen. En ’t staat een kind van acht niet goed, dat gevoel voor beauty had ik al wel. Tot ik ontdekte dat het waar is wat ze zeggen: je leert het af, die wagenziekte. Je kan het zelfs ombuigen naar een ontspannen autogevoel en tot oh-wat-rij-ik-graag-door-het-ganse-land-met-het-stuur-van-mijn-500-in-de-hand! Sì, sì, mijn hart klopt sneller in mijn Cinquecento. De belijning en het ontwerp, het gevoel – il sentimento – en de uitstraling van dit pareltje doen het bloed sneller stromen. Kom me niet vragen hoeveel pk mijn liefde heeft (75) of wat voor motor dit icoon voortstuwt (1.3 multijet): al die cijfers maken me niet uit. Het is de elegantie, vrouwelijkheid en een tikkeltje stoerheid waarmee ik hooggehakt van hot naar her sjees, in mijn dromen eindigend in Italië, waar het om draait! ’t Is waar een auto voor dient: genieten, sjeezen, dromen. Oh ja, en ook om de was naar het ouderlijk huis te vervoeren. Ooit in mijn nieuwe sjeezende droom: Audi’s R8? DRIVR: count me in!