Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wat is kunst? Een vraag die je eigenlijk niet mag stellen aangezien er geen eenduidig antwoord op bestaat. Voor de één is kunst iets dat choqueert, iets dat de toeschouwer tot inzicht brengt. Voor de ander is het dan weer botweg een menselijke creatie die door omstanders gewaardeerd wordt. Kunst kan dus mooi of lelijk zijn, functioneel of nutteloos, creatief en zinnenprikkelend, maar hoever is dit voor interpretatie vatbaar?

Neem nu dit exemplaar uit Porsches testvloot dat twee jaar terug (vakkundig gecomprimeerd) zijn weg naar Kunsthaus Bregenz vond. Heeft de Oostenrijkse kunstenaar Gottfried Bechtold daarmee emotionele reacties losgeweekt? Sure thing! De meeste autoharten worden bij het aanschouwen van onderstaand gekraak en geplooi alleszins verscheurd, ook al zijn deze praktijken schering en inslag. Zo vergaat het nu eenmaal alle pré-pré-productiewagens.