Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Debby & Olly. Klinkt als een olijk duo. Is eerder een rock ‘n’ rollig duo. Want toen we in de aanloop naar DRIVR op zoek gingen naar 60 seconden muziek, kregen we veel meer dan verhoopt: “Dan schrijven we daar gewoon een minuutje voor” klonk het bij Olly, “en monteren we die handel er meteen onder” voegde Debby eraan toe. Het resultaat zag u in de trailer die in één week 23.000 keer over de toonbank ging. Maar daar bleef het gelukkig niet bij. Gestimuleerd door de positieve feedback hebben de twee ook de Shoutout van begin deze week onder handen genomen om opnieuw met een scheurijzer van een video te komen. Laat een berichtje na en wie weet doen ze wel hetzelfde voor de roadtrip die we morgenvroeg in een sexy vierzitter aanvatten…


DRIVr Shootout: Twingo RS vs. Fiesta Sport from DRIVr on Vimeo.