Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als ik één ding geleerd heb van professionele autofotografen, dan is het wel dat je er geen wil zijn. Stress voor het materiaal, stress voor het weer, stress voor de autokleur, stress voor de locatie, stress voor het editeren, stress voor de eindredacteur, stress voor de printkwaliteit, stress voor de facturen… Kortom: als clichémaker van een glossy blad heb je maar beter stalen zenuwen en een titanium maag. Met als gevolg dat de payroll van dergelijke publicaties sterker varieert dan Madonna’s garderobe. Zij het met één inspirerende uitzondering: Yoshifumi Ogawa.

Neem het van mij aan, beter dan dit wordt het niet. Maar spreek mij daarin gerust tegen.

[Foto’s: Yoshifumi Ogawa]