Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ik heb me zelf de vraag al vaker gesteld, vermoedelijk samen met velen voor en na mij: wat doe je als de tijd is aangebroken voor een andere daily driver op de oprit? Ga je met je beschikbare budget voor klein(er) en nieuw? Of voor groot, maar wat ouder? Vicki en Tom vroegen het zich ook af en lieten het veiligheidsaspect primeren. Gokje wagen wat de beste optie is?

Hun Fifth Gear crash test laat geen twijfel bestaan:

In het decor belanden doet de ene keer meer pijn dan de andere. Ik wil sowieso nooit rond een dikke eik of lantaarnpaal dubbelplooien – dat weet ik wel zeker. Of een SUV tegenkomen langszij …

… want deze video maakt bang: