Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bij DRIVR zijn we niet vies van een hot hatch op tijd en stond, maar de zes beste krachtpatsers van het C-segment tegenover elkaar zetten op circuit, daar zijn we nog niet toe gekomen. In het rallygekke Engeland hebben de collega’s van Drivers Republic echter een lange arm, waarmee ze de leukste modellen op de overzeese markt wisten te sprokkelen – in de helft van de gevallen hier amper of niet te verkrijgen. De deelnemers: Honda Civic Type-R Championship White (197 pk), Renault Mégane R26.R (227 pk), Ford Focus ST Mountune (256 pk), Subaru Impreza WRX-S (251 pk), Vauxhall Astra VXR 888 (275 pk), Mini Cooper S John Cooper Works (208 pk). Gooi daarbij de slipgrage rijkunsten en eloquente presentatie van Chris Harris, en je hebt een hoogst vermakelijke en informatieve shootout. Drie keer raden wie er met de hoofdprijs gaat lopen…

Het bijhorende testverslag is te lezen op Drivers Republic.

Share Button