Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vlak voor de overgang van DJIVY naar DRIVR vroeg ik mij hardop af welke de knapste muscle car van het moment is: de Ford Mustang, Chevrolet Camaro of Dodge Challenger? De stemmen waren op zijn zachtst gezegd verdeeld terwijl het merendeel de Challenger SRT-8 tot retrofavoriet kroonde. Maar blijft dat ook zo als de rijdaynamiek in rekening gebracht wordt? Stuurwonder Tim Schrick voegde de daad bij het woord en zette de Dodge tegen een door Shelby geprepareerde Mustang en – bij gebrek aan de nog te lanceren Camaro – een bijna oncontroleerbare Dodge Viper. Zijn conclusie gaat faliekant in tegen de bevindingen die we puur op uiterlijk definieerden en toont dat zelfs doorwinterde testers soms groen van schrik achter het stuur zitten… (vanaf 6:19)