Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

“Top Gear draait om een unieke sfeer die niet gekopieerd kan worden”, schreef ik ooit al eens in verband met de inferieure Australische spin-off van de serie. Vandaag moet ik die woorden terugnemen. Want waar een gigantisch budget en een professioneel televisieteam down under faalden, slagen drie enthousiaste Amerikaanse fans met een simpel Youtube-filmpje. In een hommage aan hun favoriete autoprogramma gebruiken ze het beproefde recept van de cheap car challenge als excuus om tijdens een driedaagse roadtrip op zoek te gaan naar de beste driving road van California. Degelijk camerawerk, een strak scenario, maar vooral echte emoties en kameraderij tegen een adembenemende achtergrond: eindelijk een Top Gear Light die het bekijken meer dan waard is.