Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat we de Grote Van Dale op de vingers moeten tikken. Behangpapier omschrijven als ‘papier om wanden te behangen’ of ‘achtergrondmuziek’ mag dan wel taalkundig correct zijn, het dekt de lading anno 2009 helemaal niet meer. En dan hebben we het niet over inspiratieloze constructeursbeelden die her en der als wallpaper opduiken, maar over huiseigen fotografie die het – naar onze mening – meer dan verdient om fullscreen gezien te worden.

Daarom lanceert DRIVR vandaag een nieuwe rubriek die maandelijks de beste featurefoto’s in twee resoluties aanbiedt: 1680×1050 voor de breedbeeldkijkers, en 1600×1200 voor de 4/3-fanaten. De rest laat je gewoon aan je besturingssysteem over door ‘opslaan als bureaubladachtergrond’ te selecteren (via rechtsklik) en de optie ‘uitrekken’ aan te vinken. De eerste zes gaan trouwens integraal op naam van huisfotograaf Jeroen Peeters die menig paar schoenen versleten heeft om deze reeks te compileren. Wat meteen ook betekent dat het volgende maand mijn beurt is om tot aan mijn knieën in de modder te gaan staan… Alles voor de kunst zeker?