Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Geen idee hoe het met jullie zit, maar ik heb vorige zondag danig genoten van het nieuwe F1-seizoen. Eindelijk weer BBC-commentaar, eindelijk weer spanning en bovenal het gevoel dat de koninginneklasse na tien jaar Schumacher-dominantie weer helemaal terug is. Net als midden jaren ’90 toen er geld te over was en het F1-circus in een gouden kooi van circuit naar circuit trok om de wereld tussendoor met de meest onmogelijke creaties te verassen. En als we het over verrassingen hebben, dan spant de RenaultSport Espace F1 meedogenloos de kroon. Want dit is ongetwijfeld de gekste clash van E40 en F1-mechaniek die de wereld ooit mocht aanschouwen. Met niemand minder dan Alain Prost aan het stuur van de 800pk sterke people carrier.