Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

politiedaewoomatiz

De (voor onze Noorderburen) hilarische Daewoo van de Ninoofse politie

En of onze Noorderburen met de dienstwagen van de Ninoofse politie gelachen hebben. Ik citeer de bewuste paragraaf: “Wat is schraler? Een politie Prius of een politie Matiz? Het is geen geheim dat agenten niet kunnen autorijden, dan is zo’n slome Matiz wel zo veilig”. En dat terwijl de Belgische Daewoo bewust gekocht werd voor wijkopdrachten beter dan achtervolgingen. Maar daar waren ze zelfs bij Autoblog al achter gekomen (denk ik). Bovendien hebben we net foto’s van een Honda-insider ontvangen die de hele Nederlandse politievloot voor schut kunnen zetten. Want wie laatst lacht, best lacht.

Vooraleer we het nieuwe speelgoed van de FedPol ten tonele voeren, geven we de autobloggers lik op stuk met een ander bericht dat net op hun website verschenen is: “Aangezien het overal crisis is moet je soms concessies doen. Zo ook de Politie van Amsterdam die binnenkort beschikking heeft over een gloedjenieuwe Piaggio driewieler. De MP3 LT met politietrim is speciaal ontwikkeld voor proffesionele gebruikers zoals verkeersondersteuners.” [sic]

politiepiaggio

De (voor Belgen) hilarische driewieler van de Amsterdamse politie

Sta me toe een lachtraan weg te pinken. Een Piaggio ‘MP3’? Als in een driewieler “voor proffesionele gebruikers zoals verkeersondersteuners”? Die rij je zelfs met een overbeladen Matiz los terwijl Borsato door de speakers schalt. En als je dat niet gelooft, dan toveren we het volgende uit onze hoed: de Federale Politie zet binnenkort CBR 1000RR Fireblades in die door Honda België geprepareerd zijn. De specs van deze interventievloot verzwijgen we even (174pk voor 199kg), maar laat ons stellen dat zelfs de 911 Targa’s van weleer geen schijn van kans hebben om een goedgereden CBR kwijt te spelen. En daarmee is de kous af en de eer van de Belgische politie hersteld – voor Vorst, voor Vrijheid en voor Vaderland. Op voorwaarde dat dit geen vroege aprilgrap is, welteverstaan…

De (voor beide) respect afdwingende Honda CBR 1000RR Fireblade

hondafireblade3-pola

hondafireblade1-pola02

[Foto’s & Citaten: Autoblog.nl – Polaroids: anonieme inzender via JDM]