Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Die verdomde YouTube toch… Ging ik daarnet een video selecteren om online te katapulteren, is het ondertussen drie uur later en kan ik maar niet beslissen welke de eer krijgt om op DRIVR te figureren. De bloopercompilatie (met ongelooflijke reddingen) van Best Motoring, de Ferrari-achtervolging (met schitterend stuurwerk) van Evo Magazine, of de Porsche 964 Turbo-test (met een jonge Tiff Needell) van Top Gear? De pot op ermee – jullie krijgen ze alledrie voorschoteld. Kijk goed en leer nog beter.

Best Motoring Bloopers

Ferrari 550 Maranello vs. 599 Fiorano in Italië

Porsche 964 Turbo op de Milbrook Proving Ground in Engeland