Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ik stel me de reclamestiel als volgt voor: jonge copywriter krijgt een opdracht, schudt een gewaagde oneliner uit zijn pen, confronteert de chef ermee en mag stante pede terug naar de schrijftafel omdat zijn voorstel ‘té’ is. Daarna selecteert de klant een flauw afkooksel van het origineel en verziekt er alle toiletten van hier tot in Timboektoe mee. Maar niet zo op de satirische website SniffPetrol.com. Daar nemen ze het gewaagde origineel en doen er nog een taartschep bovenop om maandelijks met advertenties te komen waar iedere copywriter nat van droomt. En dan nog wat… Hop!

spadjagxfr

spadvwgolfvi

spadmgtf

spadmercsl

spadbentleyazure

spadjagxkrs

spadcitroenc5

spadbmwx6

En vergeet zeker de recurrente rubriek The Schumachers niet – Britse humor op zijn best.

[Nepadvertenties: SniffPetrol.com]