Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Schuiven met die afspraken in de agenda’s! Op vrijdag 24 april stuur je de bolide maar best richting Ardennen. Daar doen de zowat 280 deelnemers van Tour Auto het circuit van Spa-Francorchamps aan. Vergeet het slabbetje niet – ongecontroleerd kwijlen komt er zonder meer aan te pas.

ta08_1

De drive by van Tour Auto tussen 9.00u en 13.30u kadert in het RMU Classic weekend op Spa. Ook al de moeite. En alsof dat niet genoeg is, kun je in de namiddag naar alle waarschijnlijkheid de scrutineering en technische controle van het octaanminnende ING Ardenne Roads wagenpark aanschouwen aan het Radisson Sas in hartje Spa. Klassiek schoon maakt zich klaar voor de regelmatigheidswedstrijd die het tijdens het weekend rijdt.

DRIVRsdag pur sang vrijdag zoals onderstaande video bewijst:

[Foto’s: Jeroen Peeters]