Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Stefan Roser is bekend. Wereldbekend zelfs. Zijn mocassins met witte sportsokken (ziet u een thema evolueren?) hebben al op meer sites gestaan dan Paris Hilton en Liz Hurley gecombineerd terwijl zijn meesterwerk – een dwars rondje ‘Ring in een RUF Yellowbird – zelfs in digitale versie gebruikssporen vertoont. Het was dan ook die Faszination-video die de hele ‘Ringtijd-hetze aanstak en vandaag nog altijd als één van de sterkste staaltjes stuurmanskunst geldt om ooit op video vastgelegd te worden. Bekijk hem (best maandelijks opnieuw), want alleen dan realiseer je dat je vermeende stuurmanskunsten verdomd bleek afsteken tegen deze Driving God.

En als toemaat: de ge-update versie van de legendarische Faszination-video

En ook wat er gebeurt als je langs Roser plaats mag moet nemen…