Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het was aangekondigd. Ze waren met veel. Geografisch verwend omdat Spa maar een uurtje rijden is voor me, viel de file aan het circuit van Spa-Francorchamps tegen in de ochtend. Het was aangekondigd.

ta2

Het viel de medewerkers en de Waals-Franse stijl bovendien zwaar om de bijna 300 deelnemers en een meervoud aan gegadigden de parking en het circuitterrein op te loodsen. Voor de bezoekers gold dan maar een pragmatische aanpak: willekeurig en vreemd van regelmaat betaalde de ene parking maar geen ingang – de andere, andersom.

Terwijl de klassiekers dit weekend hun Tour Auto verderzetten, trakteerden ze gisteren (24 april) op een open wagenpark van échte juweeltjes: van Citroën DS over MGB, Alfa-Romeo, 911, 904, Lotus, Jaguar XK, E-Type, MkII, tot Aston-Martin DB2 en hoger, De Tomaso Pantera, de stijgerende 250 SWB en GTO (bestuurd door mevrouw). Geschiedenis’ mooiere taferelen – vlakbij de modale liefhebber.

Hoewel niet min wat inschrijvingsgeld betreft, wil ik gezegd dat Tour Auto samen met Tour Britannia een van de begeerlijkste rally’s is waar je als klassiekerDRIVR je passioneel ei kwijt kan. En dat komt onder meer zo: beide bieden regelmatigheidstrajecten, afgesloten specials en proeven op circuit. Alles en het beste van alles.

Geniet van DRIVRs verbluffende beeldelijke impressie en laat ons de jouwe weten als je daar was!

ta5

ta4

ta1

ta3

ta6

ta7

[Foto’s: Jeroen Peeters]