Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De laatste keer dat ik zo van 60 minuten genoten heb, was er latex in het spel… En dat zegt veel over het portret dat de BBC aan het leven en de carrière van Jim Clark gewijd heeft. Een eenvoudige Schot die voorbestemd was om de boerderij van zijn vader te erven, tot hij aan de wagen van een vriend begon te sleutelen en één van de beste piloten aller tijden werd – bekend van zijn nuchtere oneliner “I don’t drive faster, I concentrate harder. And as a result, I go faster”. Veel kijkgenot met alweer een subliem tijdsdocument dat mij op een bepaald moment zelfs weke knieën bezorgde. Knap.

Tip: Klik op de vergrootknop langs de volumebalk voor schermvullend beeld!