Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ik ga hier niet teveel woorden aan vuil maken: de nieuwe DRIVR-wallpapers zijn er! Respectievelijk geschoten tijdens de Legend Boucles de Spa 2009 (Ken Divjak), de Shootout tussen de Mégane R26R & Focus RS (Jeroen Peeters) en de fotoreportage van een Aston DB4 die nog ten tijde van Djivy.be tot stand kwam (opnieuw Ken Divjak). Computerleken checken de handleiding in bijlage, de rest zapt rechtstreeks door naar de Afdeling Behangpapier waar elk beeld wederom in 4:3 én 16:9 te verkijgen is.

DRIVR Wallpapers, maandelijks de beste featurefoto’s in twee resoluties: 1680×1050 voor de breedbeeldkijkers, en 1600×1200 voor de 4/3-fanaten. De rest laat je gewoon aan je besturingssysteem over door ‘opslaan als bureaubladachtergrond’ te selecteren (via rechtsklik) en de optie ‘uitrekken’ aan te vinken.

Share Button