Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Mijn onderwijsroeping speelt weer op. Levenslang leren, het hoort erbij vandaag. En zeg zelf, als het lesonderwerp de powerslide is en het leerobject achterwielaangedreven M-geweld, let ik met plezier op.

Kontje showen in een haarspeldbocht kost beperkte inspanning. Maar een wijde, gehouden powerslide volgens de regels, is geen makkelijk kunstje. Te weinig/te veel power om te sliden; of het wiel aan de binnenkant spuwt witte rook terwijl de buitenkant amper verroert (hoera voor het sperdifferentieel, zeg ik dan).

Geschikt octaanmateriaal, een breed stuk asfalt of beton, veel geld voor veel nieuwe banden en een ziekenwagen die stand-by staat: meer heb je niet nodig – naast rijervaring en deze tutorial!

Watch and learn van Tiff: