Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Meer dan op Canvas alleszins zie ik regelmatig fijne octaanreportages opduiken op de Engelse staatszender nummer 2. Zo ook vanavond: al is het een herhaling, The Real Italian Job blijft in essentie een hilarische reportage.

mm_500

Correct, de Mille Miglia is een tot de verbeelding sprekende klassiekerrally. Nog correct, het is menig klassiekerrijders perverse droom om de Mille Miglia te rijden, met een Mille Miglia eligible voertuig. En liefst eentje dat eerder al aan de startlijn van de oorspronkelijke Italiaanse rally verscheen. De sfeer tijdens het parcours langs Italiaanse dorpjes is buitengewoon sympathiek en octaanwarm.

Dat dacht ook tv-kok James Martin. Hij voorziet dan maar meteen financiële decadentie om… wel, kijk maar vanavond: zondag 24 mei, 20.30u, BBC2. Je wil het gezicht van de vriendin van James Martin wanneer zij de navigator ontmoet niet missen! Het gezicht van James Martin op de 1000-mijls rally zelf al evenmin. 😉

[Foto: BBC]