Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

OPGELET: Aan deze gastbijdrage hangt een disclaimer vast!

Vegetariërs, veganisten en andere geitenwollensokkenvreters opgelet! Vanaf juni 2009 zal iedereen die iets aan de milieuvervuiling wil doen zich tot het car-nivoorschap moeten bekeren. Want dan verschijnt de hilarische handleiding How To Eat Half a Car and Win 8 Golden Medals – een pretentieloos pocketboek voor de beginnende auto-eter…

monsieurmangetout

Flauwekul? Dat dacht u maar want in het Zuid-Franse Grenoble woonde tot voor kort de wereldberoemde Michel Lotito. De man stond vanaf zijn twaalfde bekend als Mr Mangetout omdat hij met de regelmaat van een Zwitsers zakhorloge tv-toestellen, fietsen en supermarktkarretjes naar binnen speelde. Volgens de wetenschappers die Mangetout onderzochten, kon hij dat allemaal verdragen dankzij een sterk ontwikkelde maagwand. Hoe dan ook: Mangetout kreeg ooit een glansrijke vermelding in het wereldrecordboek omdat hij een sportvliegtuigje (!) van de eerste tot de laatste schroef verorberde. Volgens zijn vrienden en kennissen droomde Meneer Eetalles ook van une assiette automobile (een bordje auto) maar daar is, door zijn dood in 2007, nooit iets van in huis gekomen. Misschien dat een van u ’s mans droom kan verwezenlijken? In afwachting van de officiële Car-Nivorenhandleiding kan u alvast beginnen oefenen met een voorgerecht. Een Smartje of zo. Smakelijk!

Share Button