Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UPDATE: Forza Motorsport 3 legt het vuur aan Gran Turismo’s spatlappen!

Vraag mij niet hoe het zit met al die gedeeltelijke vrijgaves van de Gran Turismo-rijsimulator, ik heb er geen flauw idee van. Het enige wat ik weet, is dat de officiële trailer van de vijfde editie net publiek gemaakt werd en er opnieuw verdomd gelikt uit ziet – van de ‘gewone’ GT-features over de WRC-rallysim tot de Nascar-ovaal toe. O ja, en dat de maker van het succesvolle Polyphony-spel zich ondertussen tot de 50 invloedrijkste persoonlijkheden in autoland mag rekenen dixit Car Magazine: “Kazunori Yamauchi, the 41 year-old creator of Gran Turismo lets you drive a new car and decide to buy one before you’ve even clapped eyes on it; car makers take him and his game very seriously indeed. He now even helps design cars: did GT-R’s telemetry…”

Tip: Klik op het HD-knopje onderaan en dan op de schermvergroter erlangs!