Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Racers keken naar hem op. Constructeurs ook. Zelfs journalisten lieten hun haantjesgedrag varen als het op Paul Frère aankwam: de enige Belg om ooit zoveel aanzien te verwerven – in welke discipline dan ook – van de octaanwereld. Ondertussen is onze nationale held al meer dan een jaar overleden, geveld door de naweeën van een zware crash op de Nürburgring. Octane Magazine eert dat eerste jaar op gepaste wijze met een hommage getiteld Writer, Racer, Engineer and European Gentleman of the old school – Frère was seriously cool (but would have denied it). Hier uitzonderlijk gereproduceerd als scan in bijlage.

Klik voor een hogere/leesbare resolutie

scanoctanepaulfrere

[Copyright: Dale Drinnon for Octane Magazine]