Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Toegegeven: het is innoverend om een rapper voor een reclamespot te charteren. Zeker als die naar de alias Raekwon luistert en vroeger zijn strepen bij (Ruth’s favoriet) The Wu-Tang Clan verdiende. Bonuspunten scoort hij door er speciaal een nummer voor ingezongen ingesproken te hebben, maar daar eindigt de goednieuwsshow voor mij. Want je kan je toch wel afvragen hoe hard de crisis moet inslaan vooraleer een topper als Raekwon voor een onbekende leasingmaatschappij als Carlyle begint te scanderen. Aan jullie het verdict of de Wu-Tanger zijn broek heeft laten zakken dan wel een sterke track heeft neergelegd.