Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Diamonds are a girl’s best friend. And shoes. And clothes. En niet te vergeten… handtassen! Vuitton, Prada, Chanel… move over, Kim White is in town! Voor girls die naast handtassen ook houden van wat aanstormend vierwielend geweld maakt de Amerikaanse handtassen van autobekleding. Nieuw item in modeland en worth checking out! Je cadeauprobleem voor vrouw, lief, minnares, friend with benefits, gezelschapsdame en vriendin is ook meteen weer van de baan.

kimwhite1_1000

Op een dag word je wakker en … vind je een opslagplaats vol ongebruikte stoffen om auto’s te bekleden. Van deze kleurrijke, vintage-like, stevige stoffen maakt de Amerikaanse Kim White handtassen in verschillende vormen en maten. Het populairst zijn de zogenaamde clutch-modellen: compact, plat en ideaal voor apero’s en classy feestjes. Dit moois is van jou, of van je vrouw, lief, minnares, friend with benefits, gezelschapsdame, vriendin vanaf $95 (zonder verzendkosten).

kimwhite3

Volgende zondag op de bbq met een tas van de 1983 Chevrolet Camaro om je arm? Of liever een 1980 Ford Mustang? Op het werk zou een 1978 Chevy Monza dan weer niet misstaan. Allen Amerikaans, allen vierwielend geweld, allen modieus correct vintage en allen dus met een mooi labeltje over herkomst van de stof, zodat je op tijd en stond kan stoefen met je waar. Fashion en cars: geen onbeproefde, wel een geslaagde combinatie! En neen, de stoffen werden niet geript uit deze cars, maar zijn echt ongebruikt, dus no American big ass is er mee in contact geweest. Oef!

[Te bestellen via KimWhiteHandbags]