Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Verhip – bijna vergeten dat ik een tijdje geleden de subrubriek Belgische Autofotografen op gang zwengelde. Toen onder het motto “Waarom moeten het altijd buitenlanders zijn?”, en vandaag met het devies “Waarom moeten het altijd mannen zijn?”. Enter Lies De Mol die onze huisfotograaf het een en ander bijbracht maar vooral onderstreept dat er voor een fotograaf maar één drievuldigheid bestaat: locatie, locatie en nog eens locatie. Veel kijkgenot met een clichémaakster die niet in het lijstje top-Britten misstaat. Verre van zelfs.

liesdemol1

liesdemol2

liesdemol3

liesdemol4

liesdemol5

liesdemol6

liesdemol7

liesdemol8

liesdemol10

liesdemol9

[Copyright Foto’s: Lies De Mol]