Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

tramontanar

F1-wagens met een dak erop… – het moet echt niet gekker worden. En toch is dat exact waar het Spaanse Tramontana zich al jaren mee bezig houdt. Sterker nog: hun visie op veilige formulewagens is niet zozeer bedoeld voor het circuit maar wel voor de openbare weg. Meteen de reden waarom ze eind vorig jaar een nog snellere R-versie uitbrachten zeker? Pittig detail: DRIVR-lezer Jeroen Booij was lang de enige journalist die de R-versie op zijn CV had staan zoals gedocumenteerd in het allerlaatste nummer van GTO. Of we hem misschien kunnen overtuigen om dat verslag in onze eerstdaags opgefriste Gastbijdrage-rubriek te droppen? Here’s hopin’ en de videotest van Fifth Gear erbovenop.

[Foto: DavidKaiser.ch]