Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Voor de optimisten onder ons: het weekend is in aantocht! Voor de realisten onder ons, eerst nog een oud streepje S2000 gehuil. Mugen gehuil om precies te zijn. Want zeg nu eerlijk; zijn er beter klinkende vierpitters dan Honda’s toerengeil F20C blok? Om nog maar te zwijgen over de perfecte 50/50 gewichtsverdeling, de Japanse kan-niet-stuk-attitude en de fantastische versnellingsbak…

Koppel die optimale mix aan een getalenteerd piloot en een mooie lap asfalt (iemand enig idee welk circuit dit is?) en we hebben een winnaar. Dus luidsprekers open en genieten maar. Als toemaatje krijg je er nog enkele Ferrari 360 symfonieën bij – professioneel gecomponeerd door enkele Knokse parvenu’s.

En dat deze Italiaan wel degelijk met z’n Japanse bella overweg kan, bewijst hij nogmaals met een rondje Nordschleife. Respect.