Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

stigsunseenlaps

Nu seizoen dertien van Top Gear alweer tot de annalen behoort, moet de gelijknamige website op zoek naar nieuwe content. En dat doen ze deze keer vindingrijk door ongeziene supercar-rondes van The Stig uit te zenden – zij het niet onder begeleiding van Clarkson’s gezever maar bijgestaan door pure motormuziek. Elke dag verschijnt er een nieuwe video en dat tot alle elf kandidaten de revue gepasseerd zijn. Starten doen we dan ook met de Aston Martin V12 Vantage, KTM X-Bow, Ferrari 599 HGTE, Porsche 911 GT3 en Audi R8 V10 om onderstaande reeks gaandeweg aan te vullen tot ze er alle elf inzitten. En verrekt die man dat ding kan sturen…

Stig’s Lap 1: Aston Martin V12 Vantage

stigastonmartinvantagev12

Stig’s Lap 2: KTM X-Bow

stigktmxbow

Stig’s Lap 3: Ferrari 599 HGTE

stigferrari599

Stig’s Lap 4: Porsche 911 GT3

stig911gt3

Stig’s Lap 5: Audi R8 V10

stigaudir8v10

Stig’s Lap 6: Nissan 370Z

stignissan370z

Stig’s Lap 7: Renault Clio RS Cup

stigslapcliocup

…To be continued…