Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

edriving

Echte VTECs mogen dan een uitstervend ras aan het worden zijn, gelukkig weten ze bij Honda nog altijd hoe ze een geslaagde reclamecampagne in mekaar moeten boksen. Dat deden ze al eerder met het Cog-filmpje voor de Accord, de Hate Something Change Something-commercial voor dieselaars en vandaag weer met de advergame Formula E die een groenere rijstijl predikt. Maar dat is nog niet het beste; de eDriving-simulator (die visueel tot in de puntjes uitgewerkt is) wordt namelijk voorafgegaan door een heerlijke video die niet-Japanners gewoon niet gemaakt krijgen. Kortom: meer dan een diagonale zapbeurt in het weekend waard. En waarschijnlijk opnieuw goed voor ettelijke awards, net als bovenvermelde klassiekers die nog eens in bijlage opgesomd staan. Look & Learn, Mini.

[Hat Tip: Pietel]