Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Veel schrijft hij er met zijn boekengewurm niet meer, maar als gastbijdrager Jeroen Booij (jaja, die van de Tramontana R) zich nog eens aan een weblog waagt, dan is het gegarandeerd prijs. Zo verhaalde hij recent op Autoweek over de teloorgang van de Rover-fabrieken in Longbridge; een tragisch faillissement dat ondertussen al 53.000m² van de ooit zo fiere site heeft platgelegd, maar niet vooraleer wat Urban Explorers er hun ding waren gaan doen. Vlak na de sluiting in 2005. Een fotoverslag.

naamloos-19naamloos-4

naamloos-5naamloos-16

naamloos-2naamloos-17

naamloos-13naamloos-14

naamloos-20naamloos-12

naamloos-9naamloos-11

naamloos-10naamloos-3

naamloos-18naamloos-7

naamloos-8naamloos-15

naamloos-6naamloos-1

[Foto’s via 28DaysLater]